Březnová výprava

Příští víkend (18. – 20. 3. 2022) se náš oddíl chystá na víkendovou výpravu. Výprava bude dělená – chlapci jedou do Nové Paky, dívky vyrazí do Hraničné (část Janova n/N). 

Chlapci

Sraz: 18. 3. v 17.20 hod na vlakovém nádraží v Hejnicích

Návrat: 20.3. v 13.07 hod na vlakové nádraží do Hejnic

Cena: 350 Kč

S sebou: spacák, přezůvky, baterku, svačinu a  pití na cestu (láhev na pití na celodenní výlet) a ještě něco k večeři na pátek, hygienické potřeby (kartáček na zuby, pasta, hřeben, malý ručník), zápisník, tužka, teplé oblečení a dobré boty, oblečení na spaní, roušku na cestu (starší 15 let respirátor), skautský šátek na cestu na krk, kdo má a chce si s sebou vzít, tak i kroj nebo skautské tričko.

Dívky

Sraz: 18. 3. v 15.20 hod na vlakovém nádraží v Hejnicích

Návrat: 20.3. v 14.07 hod na vlakové nádraží do Hejnic

Cena:350 Kč

S sebou: spacák (Sovičky ať si ho sbalí zvlášť, vezmeme jim ho autem), karimatku (pouze družinka Včelíků, pro jistotu, kdyby nám nevyšly postele), přezůvky, baterku, svačinu na cestu a pití (láhev na pití na celodenní výlet), malý batůžek na výlet, hygienické potřeby (kartáček na zuby, pasta, hřeben, malý ručník), zápisník, tužka, teplé oblečení (včetně náhradních rukavic) a dobré boty (může tam být ještě sníh), oblečení na spaní, roušku na cestu (starší 15 let respirátor), skautský šátek na cestu na krk, kdo má a chce si s sebou vzít, tak i kroj nebo skautské tričko.

Dívky by měly mít všechny věci sbalené v jednom batohu na zádech (včetně malého batůžku), od autobusu ještě na chalupu půjdeme necelý kilometr pěšky.

Prosíme o potvrzení účasti vašich dětí do středy 16. 3., abychom stihli nakoupit jídlo a věděli kolik. Děkujeme!