Svatojiřské setkání 2022

Vážení rodiče, prarodiče a sourozenci,

přijďte s námi oslavit svátek patrona všech skautů sv. Jiří v neděli 24. 4. 2022 od 10:30 hod na zahradu k Hovorkovým (Bílý Potok 110).

S sebou si vezměte hlavně dobrou náladu, můžete i něco na opékání (ohniště bude připravené), pokud bude mít někdo chuť a čas může přinést i něco na společný stůl (není to však podmínkou :-D), k pití tu bude připraven čajík, lze uvařit i kávičku.

Chtěli jsme Vás poprosit o přibalení hrnečku (nechceme přírodu zatěžovat plastovými kelímky), pokud ho však někdo zapomene, nemusí mít strach, nějaký tu najdeme.

Program pro Vás připravili vedoucí, společně se staršími skauty. Ten kdo byl přítomen minulých ročníků, ví, že na vás čeká pár aktivit, kterých se můžete zúčastnit a prověřit svoji sílu, přesnost, důvtip,…. Dále pak bude možné nahlédnout do historie našeho oddílu – budou tu staré kroniky a v „garážovém kině“ puštěny fotografie z našich akcí.

Světlušky, vlčata, skautky a skauti, nezapomeňte na skautský šátek a kdo má, tak může obléknout skautské tričko nebo kroj.
Setkání se koná za každého počasí. Konec akce neurčen :-).

Na setkání se těší skauti 19. oddílu Iserín Hejnice