Závěrečná výprava 2022

Aktualizace:

Vážení rodiče,

jelikož nám počasí na zítřejší den příliš nakloněno není a celodenní putování přírodou by bylo více mokré nežli suché, vymysleli jsme o trošku méně mokrou variantu výpravy. Vydáme se poznávat krásu a historii zámku Lemberk. V případě, že nebude až tak deštivo, tak podnikneme následně procházku přírodou v jeho okolí.

Sraz: v 9 hod u klubovny se všemi věcmi platí. Spacáky, karimatky, věci na převlečení, baterku, buřtíky tam zanecháme a přejdeme k vlakovému nádraží.

S sebou ať děti mají pouze pití, jídlo na celý den, oblečení dle počasí, nezapomeňte na pláštěnku!!! a dobré boty, skautský šátek na krk, notýsek + tužku a 100 Kč (na vlak + vstup, zbytek budu uhrazen ze skautských peněz).

Tygři + Pavouci + Lištičky + Včelíci se navrátí zpět ke klubovně, kde si večer opečeme buřtíky (uvidíme dle počasí – pánvička to kdyžtak jistí 🙂 ) a Sovičky + Lvíčata (prostě ti nejmladší) pojednou do Bílého Potoka, kde budou přespávat u Ferdy a Péti. (Věci jim budou do Bíláče převezeny z klubovny).

V případě deště se přespání uskuteční v klubovně a v domě v Bíláči.

Konec: Tygři, Pavouci, Lištičky, Včelíci budou končit u klubovny v 9 h ráno v neděli

             Sovičky, Lvíčata budou končit v Bíláči – některé přespávat nebudou, tak ty si rodiče vyzvednout večer, ti co přespávají, tak také ráno v 9 h v Bílém Potoce.

Omlouváme se, že zasíláme mail teprve nyní, ale stále jsme sledovali předpověď počasí a tajně doufali, že se déšť přesune o den později 🙂

Budeme se těšit. V případě nějakého dotazu volejte svým vedoucím.

S přáním hezkých dnů – vedoucí družinek – Iserín Hejnice


Milí rodiče,

posíláme vám podrobnější informace k červnové výpravě v termínu 25. – 26. 6. 2022.

Sraz (začátek) v sobotu 25. 6. v 9:00 u klubovny

Konec v sobotu 25. 6. v 19:00 hod u klubovny (pro ty kteří budou přespávat bude konec v neděli 26.6. v 9:00 hod u klubovny)

S sebou jídlo a pití na celý den, buřta či něco jiného na opečení k večeři, dobré boty, pláštěnku, zápisník, tužku, na krk skautský šátek.

Kdo bude přespávat, tak karimatku a spacák, oblečení na spaní (tyto věci necháme v klubovně). Pokud byste měli chuť a čas, můžete pro nás něco upéct na nedělní snídani.

Kdyby byla předpověď počasí špatná a vypadalo to na déšť, tak bychom přespávání v lese zrušili. Je nás mnoho a do klubovny se nevejdeme.

Prosím v odkazu níže zaškrtněte, zda se váš syn/dcera výpravy zúčastní a zda bude či nebude přespávat. Vyjádření prosíme do úterý 21. 6. 2022. Děkujeme.